Bernal Heights, San Francisco, TIC

This lower level addition adds additional square footage for living in an area that was used for storage before. The work entails a new bathroom, laundry room , a great room and sitting room. Steel I beams open up the great room that directed the creation of a new box beam ceiling with moldings and trims. New recessed lighting and a pendant light compliments the room. The room also opens up into a newly renovated deck complete with built in planter boxes, horizontal redwood fencing, irrigation systems and new deck lighting. The bathroom addition includes a walk in shower stall, a claw foot tub, two round vanity bowls, new tiling, recessed lighting, completely new plumbing and fixtures as well. A new laundry room completes all new additions together and new windows added light to a darker lower level.


 
┬ęCopyright 2011 D3 Construction @all rights reserved.